Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Auto tegen boom na uitwijkmanoeuvre

Toegevoegd: 01-02-2015, 11.50 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Op de Postweg bij Lewedorp is zondagochtend rond 06.30 uur een automobilist met zijn voertuig tegen een boom gereden. Volgens de politie bleef hij ongedeerd.

De man verklaarde dat hij moest uitwijken omdat een donkerkleurige auto hem met hoge snelheid inhaalde. De bestuurder schrok hiervan en week uit. Hierdoor kwam hij in de berm terecht en botste vervolgens tegen een boom.

De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de donkerkleurige auto. De automobilist kan zich melden via het telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzense (1-2-2015 om 18:04)
Van mij mogen dus een hoop jongeren hun rijbewijs inleveren en een OV kaart gaan halen. Die rijden soms als idioten in het verkeer, zijn ongeduldig en hebben altijd haast. Omgekeerde wereld wordt hier voorgeschoteld door een paar figuren. Hard rijden doe je op een snelweg namelijk en niet in de polder daar moet je gewoon de aangegeven snelheid aanhouden. Ik rij voorlopig al 40 jaar schadevrij !!!
kleintje (1-2-2015 om 16:03)
sander ben het helemaal met je eens. alleen OV en zeeland ehhhh???. de mensen die niet zo goed meer opletten, kunnen meestal ook niet de 4 kilometer na de halte lopen. en dan moeten ze ook nog voor 2000 uit de steden weg zijn anders komen ze niet eens meer in de dorpen
mozes (1-2-2015 om 15:00)
sander (1-2-2015 om 14:46 uur) nee ik was er niet, en daar gaat niet om. maar als je agressief wordt in het verkeer, hoor je niet te rijden. los van het feit, dat het altijd een ander is die fouten maakt. en ik maak ook wel eens een foutje, u niet lees ik zo? het is en blijft mensen werk, en ja misschien was hij wel alleen op de weg, en ja misschien wel wat gedronken, of onwel geworden, of.........
sander (1-2-2015 om 14:46)
Zeg @Mozes, was jij ter plekke dan?, ook alleens aan de mogelijkheid gedacht dat er helemaal geen tweede auto in het spel was en dat de desbetreffende bestuurder wat te verbergen heeft? zelf zit maak ik ongeveer 200 km per dag met de auto door zeeland, en persoonlijk word ik doodmoe van het gesukkel op de weg, lukt het niet meer om mee te komen met het verkeer lever dan AUB je rijbewijs in! en koop een OV kaart.
mozes (1-2-2015 om 14:23)
"35 rijden waar je 50 mag. Dit laatste is gevaarlijk omdat het agressie in de hand wekt", serieus? dan moet je misschien je rijbewijs inleveren. als je niet kunt anticiperen zit op de verkeerde stoel. de grootste brokkenpiloten zijn de gene die niet opletten.
b (1-2-2015 om 12:44)
Dan was het nog donker en dan zie je in je spiegels de koplampen van een auto al van verre aankomen, mits je niet zit te slapen achter het stuur.
Cookie-instellingen beheren