Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek drugshandel: vier arrestaties

Toegevoegd: 01-02-2015, 14.48 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft donderdag tijdens een onderzoek naar drugshandel vier personen aangehouden. Ook zijn er meerdere soorten drugs aangetroffen. Dat is zojuist bekend gemaakt.

De politie startte een onderzoek nadat er overlastmeldingen waren binnengekomen over vermoedelijke drugshandel vanuit een pand aan de Larixstraat in Terneuzen. Donderdagavond hield de politie een actie en daarbij werden in het pand harddrugs gevonden. Volgens een woordvoerder ging het om heroïne en cocaïne. De drugs zijn in beslag genomen.

In totaal werden vier personen aangehouden
op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Het gaat om een 33-jarige vrouw uit Hulst en drie mannen (39, 53 en 56 jaar) uit Terneuzen. Drie verdachten mochten na verhoor weer naar huis. Eén verdachte wordt aanstaande maandag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (2-2-2015 om 19:48)
voor zoiets krijg je geen straf meer wat van moeite is in Nederland.
Alfons (1-2-2015 om 17:19)
Ach kleine criminaliteit. Staan straks weer gewoon op straat. Gaan gewoon door.
Cookie-instellingen beheren