Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties voor mishandeling Oostenrijk

Toegevoegd: 04-02-2015, 14.02 uur
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - De politie heeft woensdagochtend drie mannen uit Sint-Philipsland aangehouden op verdenking van mishandeling, gepleegd in Oostenrijk.

De drie mannen (27, 27 en 30 jaar) worden er van verdacht dat zij op 16 januari 2014 in het Oostenrijkse Kirchberg een portier en een bedrijfsleider van een horecagelegenheid zouden hebben mishandeld. De Oostenrijkse politie gaf eerder camerabeelden vrij waarop de verdachten waren te zien.

De politie onderzocht de binnengekomen tips. Dit leidde naar de drie mannen uit Sint-Philipsland. De verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De Oostenrijkse politie heeft het onderzoek overgedragen aan de Nederlandse collega's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pdw. (6-2-2015 om 21:49)
Wat mij betreft mogen ze jou ook wel opsluiten. En iedereen die met dit soort geweld heult. Het is gewoon te schandalig voor woorden. Deze lieden hebben een portier en een bedrijfsleider mishandeld en het staat op camerabeelden. Intussen hebben enkele van hen al weer van zich doen spreken door zware mishandelingen. Het gaat maar door met deze agressie lieden. Hoe in hemelsnaam kun je het goedpraten.
rien quist (4-2-2015 om 20:30)
prachtig wat een machtsvertoon deze heren hadden zich vorig jaar al bij de politie gemeld nadat beelden op internet en tv waren verschenen,nu na een jaar worden ze weer ingerekend als topcriminelen. laten ze zich druk maken om dringender zaken,wat ze deden was niet goed,maar de uitsmijters in oostenrijk en andere vakantie landen zijn ook geen lievertjes. de politie vimd het prachtig dat machtsvertoonen als je dan dat amateuristische gedoe bij het nepwapen in de tv studio nou dan weet ik hoe stoer ze zijn . als ze iemand op moeten pakken accoord maar please iets minder mag ook .
Pdw. (4-2-2015 om 14:15)
Direct uitleveren.
Cookie-instellingen beheren