Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 237 km

Bestuurster ongeval was flink onder invloed

Toegevoegd: 05-02-2015, 15.40 uur - Update: 05-02-2015, 15.51 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 39-jarige vrouw die woensdagavond met haar auto in een sloot terecht kwam aan de Walcherseweg had een flinke slok op. De vrouw, afkomstig uit de gemeente Veere, is aangehouden voor rijden onder invloed.

Agenten kwamen rond 17.20 uur aan op de plaats van het ongeval. Het 7-jarig zoontje dat bij zijn moeder in de auto zat was zelfstandig uit het voertuig geklauterd. Zowel moeder en kind waren niet gewond. De vrouw is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Tijdens een ademanalysetest blies ze 1710 ug/l, bijna acht keer de toegestane hoeveelheid. Haar rijbewijs is ingevorderd en ze is met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

Zie ook:
- Auto in sloot bij ongeluk Middelburg (04-02-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaco (7-2-2015 om 20:16)
Die vrouw was kennelijk zo zat dat ze niet eens meer weet dat ze in de auto is gestapt. Dat blijkt ook uit het feit dat ze na het ongeval weer wilde starten en wegrijden.
getuige fietster (6-2-2015 om 22:58)
Ongelofelijk zo onverstandig na bijzondere hoeveelheid alcohol toch met je kind achterin gaan rijden, vlak voor meerdere fietsers schoof de auto achteruit hard door gedeelte bossage zo over fietspad de sloot in, als iemand van de getuige meergesleurd was konden we dit vast en zeker niet meer navertellen. Te bizar voor woorden nog proberen de plek te verlaten ook, extra straffen ook vanwege gevaar voor overige verkeersdeelnemers. Hulp bij deze psychisch zwakke vrouw is weggegooid geld, nooit haar rijbewijs teruggeven.
maarten (6-2-2015 om 22:46)
Dank u wel Sonja. Het ouderschap ontnemen is wel heel zwaar maar dit valt inderdaad niet goed te praten en moet zeker heel hard aangepakt worden 10 jaar rij ontzegging en 2 jaar cel lijkt mij het meest toepasselijk
Tom (6-2-2015 om 18:21)
Leuk adresje voor jeugdzorg lijkt me! Een biertje levert ongeveer 100 ug/l op. Deze mevrou heeft dus ruim 17 glazen alcohol op, echt bizar. Deze mevrouw kan blijkbaar niet eens voor zichzelf zorgen, laat staan voor haar kinderen!
Michelle (6-2-2015 om 16:20)
@Sonja, het waren niet twee maar één kind dat in de auto zat. Wie zegt dat deze mevrouw op een feestje was? Drinken kan je óók zonder feestje en alleen!!
Marco (6-2-2015 om 13:58)
Niet verstandig om dan achter het stuur te stappen. En ook nog je kind in de auto. Moeder is nu vast niet meer de enige met een moeilijke jeugd.
Cookie-instellingen beheren