Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 31 km

Dronken bestuurder belandt in weiland

Toegevoegd: 06-02-2015, 15.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTERLAND - Vrijdagmorgen even na elf uur is een dronken bestuurder met zijn voertuig in een weiland aan de Lage Rampertseweg in Oosterland terechtgekomen. Hij is daarbij niet gewond geraakt.

De 46-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland is voor een ademanalyse meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat hij bijna 5,5 maal boven het toegestane alcoholpercentage zat. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd.

Daarnaast is er een proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed. Hij moet zich op 10 april aanstaande voor de rechter verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
moord (7-2-2015 om 23:54)
met drank deel nemen aan het verkeer kun je volgens mij onder "moord met voorbedachte rade" veroordelen. of ze nu een ongeval veroorzaken of niet, het blijft met voorbedachte rade, kan mij niet voorstellen niet te weten dat je geen auto moet rijden met en slok op.
dronken (7-2-2015 om 23:49)
dronken dronken dronken dronken ik ga eens het aantal bijhouden, we zullen schrikken! ben benieuwd hoeveel doden er in 2015 zullen vallen in het verkeer door dronken aan het verkeer deel te nemen. ben benieuwd hoe we dit alcohol in verkeer gaan aanpakken. je kunt je beter druk maken over roken, nou ik heb nog nooit er van gehoord dat een peuk een dodelijk ongeval heeft veroorzaakt. je kunt beter dronken gaan auto rijden.
Coen den Hollander (7-2-2015 om 13:42)
De tweede zwaar bezopen bestuurder al deze week die een ongeluk krijgt. Nog zwaarder straffen deze lui! Nu loopt het ook weer goed af, maar je zal er maar fietsen... En ook dan straffen de rechters veel te licht, dat viel helaas weer te lezen vandaag in de krant.
Coen den Hollander (7-2-2015 om 13:41)
geen goed idee
coentje (7-2-2015 om 13:40)
had hij beter niet kunnen doen veelste veel drinken
aad (7-2-2015 om 09:23)
Zolang er geen slachtoffers bij zijn betrokken. Rijbewijs voorgoed innemen, daarnaast een straf opleggen verplicht een half jaar mensen in de verzorging gaan helpen.
Cookie-instellingen beheren