Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Vrouw gewond tijdens oversteken

Toegevoegd: 11-02-2015, 14.12 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Een 21-jarige vrouw uit Breskens is dinsdagavond gewond bij een verkeersongeval. Ze werd tijdens het oversteken geschept door een passerende automobilist.

Het ongeluk gebeurde om 18.40 uur op de Pastoor van Genklaan in Oostburg. De 21-jarige vrouw stak de weg over om richting de bushalte te lopen. Ze werd daarbij aangereden door een 22-jarige man uit Aardenburg. Hij reed in een grijze Peugeot 206 en zag het slachtoffer te laat, waardoor een aanrijding niet kon worden voorkomen.

Het slachtoffer ging per ambulance naar het ziekenhuis vanwege letsel aan haar been en een gescheurde lip. De politie maakte proces-verbaal op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (11-2-2015 om 14:32)
Volgens mij is daar geen zebrapad. Wellicht een gevalletje van ik ga gewoon en jij remt maar?
Cookie-instellingen beheren