Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
122 files van totaal 429 km

Groep vernielt ruiten, bewoner gewond

Toegevoegd: 12-02-2015, 11.38 uur
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - De politie heeft woensdagavond in Sint Maartensdijk vijf personen aangehouden nadat een groep personen een woning had vernield. Eén persoon door deze vernieling gewond.

Agenten kregen rond 22.00 uur de melding dat bij een huis aan de Muyeweg de ruiten waren vernield. Zij waren snel ter plekke. De bewoner en zijn vriendin bleken samen op de bank te hebben gezeten toen met slagwapens de ruiten werden ingeslagen. De man was hierdoor gewond geraakt. Hij werd met oogletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Korte tijd later hield de politie vier verdachten uit Sint Maartensdijk aan. Het gaat om mannen van 18, 20, 20 en 21 jaar aan. Een 52-jarige vrouw werd aangehouden toen zij de agenten beledigde. De vrouw is na verhoor in vrijheid gesteld. De vier mannen zitten nog vast voor verhoor.

De aanleiding voor het incident ligt volgens een woordvoerder van de politie vermoedelijk in de relationele sfeer. De politie stelt een onderzoek in.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sonja (12-2-2015 om 12:02)
Mag hopen als deze meneer blijvend letsel heeft, ze flink moeten dokken. Wat een lafaards met z'n vieren nog wel. Zo zie je maar weer, het is niet alléén in de stad waar je tuig vindt !
Cookie-instellingen beheren