Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zes wietplantages, drie arrestaties

Toegevoegd: 12-02-2015, 16.46 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Woensdag heeft de politie in onze provincie zes hennepkwekerijen ontmanteld. Drie personen zijn aangehouden. In totaal zijn 1.051 hennepplanten in beslaggenomen.

Vier kwekerijen bevonden zich in Zeeuws-Vlaanderen. Aan de Polenlaan in Heikant werd een hennepkwekerij met 371 planten ontdekt in een woning. Op twee locaties aan de Middenstraat in Sluiskil werden kwekerijen aangetroffen. De ene kwekerij herbergde 224 planten, bij de ander ging het om slechts 6 stuks. Op één adres was sprake van diefstal van stroom om de kwekerij van elektriciteit te voorzien.

Aan de Molenstraat in Clinge stonden in een woning twee kweektenten waarin 72 planten groeiden. Ook hier werd de stroom illegaal afgetapt. Aan de Schouwersweg in Heikenszand werd een hennepkwekerij ontdekt met 150 planten. Agenten hielden bij deze plantage een verdachte aan.

In een container achter een pand aan de Oude Veerseweg in Middelburg ontdekte de politie een kwekerij met 228 planten. Hier werden twee personen aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
niet verslaafd (13-2-2015 om 11:29)
De grote kwekerijen mogen ze van mij aan pakken, die gaan voor het grote geld, maar 6 weed plantjes, kom op zeg... Het wordt tijd voor de kleine kweker dat het gedoogd gaat worden, heb in de zomer altijd 3 planten staan, niet om high te worden, maar als in slaap middel, i.p.v. die gore slaap tabletten. Stem SP of D66, die zijn er ook voor!
ger (13-2-2015 om 09:27)
Hey das zeker mooi, eigenlijk zou in iedere tuin 2 plantjes moeten staan en in de bermen en openbare groen, zou de illegaliteit zo verdwenen zijn. Nu zorgen dat de wetten aangepast worden zodat de crimi's eens langer dan een nachie van het verkeerde pad zijn... Deze lieden worden namelijk weer de zogeheten "bekende " van de politie. Wat was de roep van de politie ook al weer: "houd de politie te vriend". Nou dat doen ze dus letterlijk met iedere crimineel.
wim (12-2-2015 om 17:30)
Weer een prima vangst van de politie en dat op verschillende locaties wij kunnen zo je ziet geen politie missen.
wim (12-2-2015 om 17:21)
Leuke dag voor politie om zoiets te ontdekken en dat op verschillende plaatsen zo je ziet de politie kan niet gemist worden en weer prima werk verricht.
Cookie-instellingen beheren