Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

KNRM helpt zeiljacht met problemen

Toegevoegd: 14-02-2015, 09.30 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De reddingboot van het KNRM-station in Breskens is vrijdagmiddag uitgevaren voor een zeiljacht met dat in problemen was gekomen als gevolg van een motorstoring en een gebroken giek.

Het acht meter lange jacht bevond zich met twee opvarenden op de Westerschelde nabij de zogeheten Drempel van Borsele tussen Hoofdplaat en Borssele. De bemanning sloeg rond 13.20 uur alarm. Daarop werd de reddingboot Zeemanshoop ter plaatse gestuurd.

Toen deze bij de aangegeven positie arriveerde bleek dat de Patrol van bergingsbedrijf Multraship uit Terneuzen al ter plaatse was. Het vaartuig van Multraship heeft het jacht naar de haven van Terneuzen gesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wilhelm (14-2-2015 om 12:53)
KNRM helpt zeiljacht met problemen !! De Patrol heeft het jacht reeds aan de tros en sleept het naar Terneuzen. Dus geen hulp verleent door de KNRM,het geen voor de jacht eigenaar een duur grapje kan worden want de KNRM komt voor niks en voor de Patrol moet worden betaald. Maar zoals Wim schrijft daar zijn de sleep bedrijven voor.
Wim (14-2-2015 om 10:03)
daar zijn die slepers voor en niet de reddings dienst
Cookie-instellingen beheren