Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie af op meisje met kort rokje

Toegevoegd: 15-02-2015, 18.51 uur
Door: Roland de Jong

SLUIS - Commotie zondagmiddag in Sluis. De politie moest daar afgaan op een melding dat er een meisje halfnaakt op straat liep. De melding kwam aan het einde van de middag binnen.

Ter plaatse bleek het te gaan om een meisje dat zo'n kort rokje aan had dat haar ondergoed zichtbaar was geworden. Dat was kennelijk reden geweest om de politie in te lichten. Volgens de politie was het meisje afkomstig uit België. Ze bleek een verstandelijke beperking te hebben.

Het meisje bleek er zich volgens de politie niet bewust van te zijn dat haar ondergoed zichtbaar was. De politie heeft haar dan ook op geattendeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dorpsbewoner (20-2-2015 om 07:44)
Goed dat de melder er niet zelf op-af is gegaan. Tegenwoordig word je zo opgepakt voor ongewenst gedrag. Het meisje is hierdoor wel beschermt tegen idioten die verkeerde bedoelingen kunnen hebben. De vraag blijft wel: is het meisje 7 of 17?
bert kaiser (17-2-2015 om 16:44)
en dat in sluis, de plaats die bekent staat om zijn sex shops stelletje hypocrieten
Renze (17-2-2015 om 11:52)
Allemaal storm in een glas water! Er zijn dames die gewoon in bikinibroek de stad in gaan als het warm weer is.
wim (16-2-2015 om 18:20)
het meisje gezien der beperkingen wist niet beter of dit niet toegestaan was, ik lees niet de leeftijd maar wie was er nou verantwoordelijk voor de meisje zo stuur je toch niemand de straat op
Christiaan (16-2-2015 om 11:53)
Wat een idioten om daar de politie voor te bellen, waarom niet de persoon zelf aanspreken of de begeleiding?
Jose (16-2-2015 om 11:22)
Zelf aanspreken misschien? Als men dan de moeite neemt om voor dit soort dingen de politie te bellen....stap dan de volgende keer er naartoe en spreek diegene zelf even aan. Kleine moeite.
Cookie-instellingen beheren