Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Drie werkneemsters bestelen winkeleigenaar

Toegevoegd: 15-02-2015, 18.59 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZOUTELANDE - De politie heeft dinsdag 10 februari in Serooskerke (W) en Vlissingen drie vrouwen aangehouden omdat ze gedurende een langere periode geld en spullen van hun werkgever hebben gestolen.

De winkeleigenaar deed op 19 januari jl. aangifte bij de politie, dat een medewerkster geld en goederen uit de winkel in Zoutelande had gestolen. De politie startte een onderzoek. Hierbij bleek dat de 46-jarige vrouw uit Serooskerke (W) meerdere diefstallen had gepleegd.

Verder bleek dat twee andere werkneemsters ook geld en spullen uit de winkel in Zoutelande hadden gestolen. Het gaat hierbij om een 22-jarige vrouw, eveneens uit Serooskerke (W) en een Vlissingse (48). De vrouwen opereerden in wisselende samenstelling.

De diefstallen vonden na sluitingstijd plaats vermoedelijk met een zogenaamde valse sleutel. De buit vertegenwoordigde een waarde van enkele tienduizenden euro's. De verdachten werden dinsdagmorgen 10 februari door de politie in woningen in Serooskerke (W) en Vlissingen aangehouden en ingesloten in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Tijdens huiszoekingen vond de politie een deel van de buit terug. In Serooskerke (W) werd nog een auto in beslag genomen. De vrouwen zijn de afgelopen dagen meerdere keren over hun aandeel verhoord en de afgelopen dagen een voor een in vrijheid gesteld. Zondagmiddag mocht de laatste vrouw het politiecellencomplex verlaten. Zij zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden voor hun daden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L. B. (16-2-2015 om 10:12)
Er was eens een spreekwoord, hoe was het ook al weer? O ja, de gelegenheid maakt de dief. Het is niet goed te praten, maar als je zit te slapen.....
loes (16-2-2015 om 08:13)
ongelooflijk dat zulke mensen hun baan riskeren en stelen,.terwijl er mensen zijn die mischien niet de allerknapste zijn maar we eerlijk en betrouwbaar zijn thuis zitten, en zich suf solliciteren et motiverende brieven, daarom is vriendjespolitiek nooit helemaal goed.
Marjoke Klaver (15-2-2015 om 19:28)
Te schandalig voor woorden !! Ze mogen blij zijn dat ze een baan hebben tegenwoordig en dan zo met de werkgever om gaan !!! Het is te hopen dat deze "dames" nooit geen werk meer zullen krijgen. Ik ben al ruim 2 jaar werkloos en wil zo graag aan het werk. Word gewoon enorm verdrietig van dit soort mensen !!!
Cookie-instellingen beheren