Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 225 km

Koperdief gearresteerd in Westdorpe

Toegevoegd: 16-02-2015, 12.07 uur
Door: Rolf de Feijter

WESTDORPE - De politie heeft zondagavond een 23-jarige man uit Sas van Gent gearresteerd. Hij werd betrapt met een grote hoeveelheid koper. De partij is vermoedelijk van diefstal afkomstig.

De aandacht van agenten werd getrokken toen ze zondagavond rond 23.00 uur een zwaar beladen personenauto zagen rijden op de De Deckerstraat in Westdorpe. Het ging om een gele Seat Arosa die zwaar overhelde aan de achterkant. De auto ging er vandoor en werd even later onbeheerd aangetroffen.

De auto lag vol met dozen koperen koppelingen, die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren. Even later meldde de bestuurder zich. De man werd gearresteerd op verdenking van diefstal / heling. De auto en de partij koper werden in beslag genomen. De politie onderzoek de herkomst van het koper.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (16-2-2015 om 17:51)
Dit was niet moeilijk voor de politie door dat de dief zijn eigen aangaf na eerst was weg gelopen prima werk van de politie.
Adriaan. (16-2-2015 om 16:10)
Weer een pluim voor de Politie. Weer een koperdief gepakt. Goed zo hoor. Zwaar straffen die koperdieven.
Cookie-instellingen beheren