Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (15) vermist in Goes

Toegevoegd: 16-02-2015, 21.49 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES -  In Goes wordt sinds vanavond een 15-jarige jongen vermist. De jongen is voor het laatst gezien in de van Mellestraat.

Via Burgernet werd vanavond omstreeks 19.00 uur een bericht verspreid over de vermissing van de jongen. Hij is slank en ongeveer 1.84 meter lang. De jongen heeft donkerblond halflang onverzorgd haar. Hij draagt een zandkleurige broek en een zwarte jas met bontkraag en witte schoenen.

De politie verzoekt mensen die tips hebben, contact op te nemen via 112. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pouw (17-2-2015 om 08:56)
En weer zo'n bericht waar van je denkt......foto!!! Dat geeft toch gelijk meer duidelijkheid. Er zal vast een reden voor zijn maar ik begrijp dit niet.
Mevr. Minck (17-2-2015 om 08:47)
Waarom wordt er geen foto en naam gepubliceerd als er een puber vermist wordt. Ik denk dat je dan nog meer succes hebt om de persoon te vinden.. Nu staat er alleen jongen vermist in Goes...
voorkom roddels (17-2-2015 om 08:37)
Hey ik mag hopen dat deze jongen gevonden word
wim (17-2-2015 om 07:33)
Wat zou zon jongen nu bezighouden om niet terug te keren waar hij thuis hoort,dit zal niet bij iedereen zijn maar dit gebeurd toch regelmatig waar toch veel problemen in voorkomen waardoor dit een gevolg van zou kunnen zijn.
Cookie-instellingen beheren