Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
111 files van totaal 426 km

Identiteit gewonde hardloopster bekend

Toegevoegd: 17-02-2015, 15.19 uur
Door: Rolf de Feijter

KOUDEKERKE - De identiteit van de hardloopster die vanmorgen ernstig gewond raakte in de duinen bij Koudekerke is bekend. Het gaat om een 64-jarige vrouw uit Vlissingen. Dat meldt de politie.

De hardloopster werd in de duinen ter hoogte van het Vebenabos aangetroffen met een ernstige hoofdwond. De vrouw is door toegesnelde hulpdiensten lange tijd gereanimeerd. Daarna is ze met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in goes waarna ze vervolgens per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam is gebracht.

Op dit moment is er geen verdere informatie bekend over de toestand van het slachtoffer.

Zie ook:
- Hardloopster gereanimeerd na ongeval (17-02-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jkw (23-2-2015 om 14:31)
Wat heeft het er in godsnaam mee te maken of hardlopen wel of niet gezond is. Deze mevr is helaas gevallen. Dit had ook kunnen gebeuren bij het uitlaten van de hond Ga je hier dan ook een betoog over houden. In ieder geval heel veel sterkte en gecondoleerd aan de nabestaanden.
Vlissinger (19-2-2015 om 00:30)
Hardlopen is alleen gezond als je het niet overdrijft. Velen trainen veels te vaak en lopen elke marathon. Dan doe je dus aan topsport en daar slijt je lichaam van. Waarom krijgen veel hardlopers last van blessures? Omdat hardlopen zo gezond is? Nee dus, niet op die manier. Het is alleen gezond als je het op de juiste manier doet en met mate. Ons lichaam is niet gebouwd om voordurend op de limiet te gaan rennen. Topsporters worden vaak niet zo oud omdat hun lichaam teveel op hun donder heeft gekregen. Koop een hartslagmeter en train op de juiste hartslag die bij jouw leeftijd past. Rustig joggen.
CdB (18-2-2015 om 11:58)
Op die leeftijd Wim? Dan moet je nog jaren naar je werk, alleen iedere dag. Misschien zelfs alleen werken. Hoop dat mevrouw spoedig herstelt.
Jose (17-2-2015 om 21:56)
Beste Wim, ik vind dit onzin, een vrouw/ man van deze leeftijd is echt niet te oud om alleen te gaan hardlopen.Deze mensen doen dit vaak al vele jaren en zijn/voelen zich gezond.Iiedereen kan wat overkomen, zelfs in je eentje in je eigen veilige huis Ik wens deze mevrouw en haar naasten veel sterkte.
wim (17-2-2015 om 18:20)
Wat heeft die vrouw geluk gehad dat ze daar gevonden is, maar ik vind het niet verstandig om op die leeftijd alleen zo iets te ondernemen,laten we hopen dat ze genezen mag worden
peter (17-2-2015 om 16:09)
Als je alleen traint altijd een legitimatiebewijs en medische gegevens mee .
Cookie-instellingen beheren