Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw zoekactie naar vermiste man

Toegevoegd: 17-02-2015, 16.34 uur - Update: 17-02-2015, 16.42 uur
Door: Roland de Jong

NEELTJE JANS - In de omgeving van Neeltje Jans is vandaag opnieuw gezocht naar de vermiste 72-jarige Rob Steijger uit Kamperland.

Steijger werd zondag voor het laatst gezien in Kamperland toen hij zijn woning verliet. Hij ging er vandoor in een bestelauto. Deze bestelauto is later leeg terug gevonden op de Oosterscheldekering. Diezelfde avond werd nog met een politiehelikopter naar hem gezocht, maar dat leverde niets op.

Vandaag zou onderzoek worden gedaan door het Landelijk Team Onderwaterzoekingen van de politie. Het Landelijk Team Onderwaterzoekingen heeft vanmiddag laten weten dat voorlopig niet ter plekke gezocht kan worden in verband met de lastige omstandigheden ter plekke. Er zou namelijk sprake zijn van een sterke stroming in het water.
 
Volgens een woordvoerder van de politie zijn er vandaag ook honden ingezet. Tot nu toe zouden deze inspanningen echter nog niets hebben opgeleverd.
 
Zie ook:
- Politie zoekt vermiste Rob Steijger (72) (16-02-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren