Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Persoon vast in modder Sint Annaland

Toegevoegd: 20-02-2015, 11.08 uur
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - De brandweer heeft vanochtend in Sint-Annaland een persoon gered die vast was komen te zitten in de modder.

Het slachtoffer, een man, was rond 10.35 uur vast komen te zitten bij de Oude Zeedijk. De brandweer van Sint-Annaland rukte met spoed uit om hem te redden. Het is onduidelijk hoe hij vast is komen te zitten.

De man was rond 10.55 uur uit de modder. Hij had geen medische hulp nodig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hadassa (21-2-2015 om 11:31)
vervelend hoor ja stel dat ja dat zuigt he modder en drijf zand altijd voorzichtig zijn gelukkkig is de man bevrijd best wel eng zo iets sterkte voor deze meneer
Erik (21-2-2015 om 06:43)
Das geen pretje, ik weet wat de man heeft doorgemaakt in dat hachelijke halfuurtje. Ik spreek uit ervaring. Heb ook ooit bij het uitoefenen van mijn hobby vastgezeten in de modder. Gelukkig met de hulp van vriend / collega hobbyist eruit gekomen. Kostte me wel een paar laarzen en krijg nog regelmatig "het advies" om schone / droge kleding mee te nemen als we de hobby gaan uitvoeren. Sterke meneer, fysiek en materialistisch valt het allemaal wel mee (gelukkig) maar de mentale klap, die komt nog.... ;-(
wim (20-2-2015 om 19:29)
Dit komt vaker voor dat je zelfs niet op eigen kracht er niet meer uitkomt waar door zon persoon steeds meer kracht gebruikt ga je zelfs steeds dieper gelukkig is de man met behulp van brandweer bevrijdt.
Cookie-instellingen beheren