Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeval Kortgene zwaargewond

Toegevoegd: 21-02-2015, 12.12 uur
Door: Rolf de Feijter

KORTGENE - Bij een eenzijdig verkeersongeval is vrijdagavond een 19-jarige automobilist uit de Gemeente Noord-Beveland gewond geraakt. De politie vermoedt dat er sprake is van rijden onder invloed en heeft een bloedproef afgenomen.

Het ongeval vond plaats rond 19.00 uur op de Oost-Westweg. Uit het onderzoek is gebleken dat de beginnend bestuurder vermoedelijk met zijn rechtervoorwiel de berm heeft geraakt en de macht over het stuur is verloren. Hij is daarna tegen een boom aangereden en over de kop geslagen met zijn auto. Het voertuig belandde daarna net na het viaduct bij Kortgene in een sloot. De brandweer heeft hem uit zijn auto bevrijd. In zijn auto lagen blikjes bier.

Volgens de politie is hij met ernstig letsel in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis heeft een GGD arts een bloedmonster afgenomen. Het bloed wordt opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut en onderzocht op de aanwezigheid van alcohol en/of drugs. De uitslag van dit onderzoek laat enige tijd op zich wachten.

Zie ook:
Gewonde bij auto-ongeluk Kortgene   (20-02-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sjaan (23-2-2015 om 21:08)
die jonge had niet gedronken dat gezeik altijd mag blij zijn dat hij t heeft overleeft met 3 gebroken nekwervels hij was in de slip geraakt
Diederik (22-2-2015 om 22:40)
Waarschijnlijk zijn de laatste zinnen later toegevoegd, want ik heb deze reactie dus geplaatst, omdat die zinnen er niet bij stonden. Ik ben ook niet blind...
jeetje (22-2-2015 om 16:08)
Zeg Diederik, Heb je nou net dat laatste zinnetje niet gelezen? DE UITSLAG LAAT ENIGE TIJD OP ZICH WACHTEN. Oftewel, daar gaan een aantal dagen overheen.
anoniem (22-2-2015 om 14:13)
bier mag je vervoeren inderdaad, lege blikjes kunnen van een bijrijder zijn, die afgezet is thuis, dus waarom staat het er bij.
Vlissinger (22-2-2015 om 13:53)
Diederik, lees het hele verhaal.. De uitslag van dit onderzoek laat enige tijd op zich wachten.
Diederik (21-2-2015 om 23:49)
Handig als er ook bij gezet wordt wat de uitkomst is van deze bloedproef... Nu weet je in feite nog niks.
Cookie-instellingen beheren