Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 29 km

Vechtpartijen in Middelburg en Vlissingen

Toegevoegd: 22-02-2015, 09.45 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - In Middelburg en Vlissingen zijn afgelopen nacht vechtpartijen ontstaan. Dat meldt een politieagent op Twitter.

In Vlissingen ontstond een vechtpartij tijdens de sluiting van een feest in de Baskensburg. Verschillende eenheden van de politie gingen ter plaatse. Ook in Middelburg ontstond een vechtpartij tussen uitgaanspubliek.

Er zouden bij de vechtpartijen meerdere mensen zijn opgepakt.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (24-2-2015 om 20:29)
Wat een reacties zeg. Zeggen dat toen alle kroegen vroeg dicht gingen dit niet gebeurde. Wat een onzin. Dit is niet van deze tijd. Na zoveel jaar en zoveel feesten verder nog nooit meegemaakt. Dus om al deze gelegenheden nou gelijk te sluiten?? Onzin dus. We gaan gewoon door met het volgende gezellige feest. En jouden dit op een incident wat overal kan gebeuren.
Anna (23-2-2015 om 14:29)
En je denkt dat door om 12 uur 's nachts sluiten er voor zorgt dat ze niet stom dronken rond gaan lopen. Dan kopen ze drank in of gaan ze overdreven veel zuipen tot 00.00 uur. Je hebt nou eenmaal van die lui die alles verpesten voor anderen. Die wat harder aanpakken lijkt me beter dan allee netgedragende persoon ook te "straffen"
Michelle (23-2-2015 om 10:00)
@Anna. Je ziet dat ze het nu ook doen midden in de nacht. Alleen is er dan meer drank ingegaan dan wanneer je de tent om 24.00 uur sluit.
wim (23-2-2015 om 07:36)
Wat een bende op verschillende plaatsen wat het vechten betreft in mijn tijd gingen de café om half elf dicht en hoorde je nooit van die ellende wat je nu meemaakt dit is toch niet meer normaal
Anna (22-2-2015 om 19:52)
@michelle en dan alle jongeren op straat rond laten zwerven en illegale feestjes organiseren. Je hebt altijd van die lui die het verpesten voor anderen. Kun je gewoon niet voorkomen
Rick Roll (22-2-2015 om 17:51)
Nou, dat klinkt als cafe en andere uitgaansgelegenheden die permanent dicht moeten. Oh nee, dat werkt alleen op coffeeshops! Toch wel duidelijk waar nou de criminelen zitten...
Cookie-instellingen beheren