Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

Dronken automobilist twee keer opgepakt

Toegevoegd: 22-02-2015, 12.25 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Aan de Axelstraat in Terneuzen is in nacht van zaterdag op zondag een 51-jarige inwoner van Terneuzen aangehouden voor rijden onder invloed. Na zijn vrijlating werd hij direct weer opgepakt voor vernieling.

Agenten zagen de automobilist rond 00.45 uur zonder verlichting rijden over de Van Steenbergenlaan. Op de Axelsestraat kon hij worden klem gereden. Een blaastest op straat bracht aan het licht dat hij gedronken had. Op het bureau weigerde hij alle medewerking aan de ademanalyse. De man riskeert hierdoor een hoge straf en heeft zich schuldig gemaakt aan een verkeersmisdrijf. Zijn rijbewijs is ingenomen en wordt opgestuurd naar het openbaar ministerie.

Een uur later kon de man naar huis. Zijn vrijheid was van korte duur want op het parkeerterrein voor het politiebureau in Terneuzen trapte hij tegen een geparkeerde auto aan. Hij werd direct weer ingerekend en zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
raya (23-2-2015 om 10:02)
Waarom word gewoon niet naar de eerste keer met alcohol of stoned achter het stuur het rijbewijs niet voor minimaal 3 jaar afgepakt?
wim (23-2-2015 om 07:30)
ben je daarom nu 51 jaar geworden en nog steeds je verstand niet te gebruiken zielig mannetje blijf van de drank af want zo je zelf meemaakt je kan je eigen niet beheersen
Jan (22-2-2015 om 13:04)
wat een eikel !
Cerebrus (22-2-2015 om 12:49)
Dat is vast een zeer intelligente meneer.
Cookie-instellingen beheren