Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 47 km

Middelburger deelt vuistslag uit

Toegevoegd: 22-02-2015, 12.29 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 19-jarige inwoner van Middelburg is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden voor mishandeling.

De Middelburger wordt verdacht van mishandeling van een andere cafébezoeker. Rond 04.00 uur kreeg de politie een melding dat er iemand was mishandeld in een horecagelegenheid aan de Schuttershofstraat. In het café was een conflict geweest waarbij de verdachte een vuistslag had uitgedeeld aan een 23-jarige inwoner van Tilburg.

Hij is ingesloten in een politiecel in Torentijd en zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Muurbloempje (22-2-2015 om 15:15)
Tja, eentje met een kort lontje! En zelfs 1 die niet tot 10 kan tellen! Op me bedrijf, als je dat zal flikken, dan kan het je baan kosten! Het was een keer gebeurd dat er een knokpartij was in op de afdeling en degene die kreeg wel een nieuwe kans die dat gedaan heeft en het slachtoffer ligt met een hersenletsel in het ziekenhuis! Dat is dan de omgekeerde wereld! Die man die vast zit in Torentijd moet een straftaak uitvoeren en smartengeld geven aan het slachtoffer! In het vervolg als men weer boos word kan je beter weg gaan met je handen in je zakken! Dat voorkomt dat het kan escaleren!
Cookie-instellingen beheren