Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 49 km

Vlissingse stapper misdraagt zich in Middelburg

Toegevoegd: 22-02-2015, 12.32 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 23-jarige inwoner van Vlissingen is in nacht van zaterdag op zondag aangehouden, nadat hij zich misdroeg in het uitgaansleven van Middelburg.

Rond 03.45 uur werd aan surveillerende agenten van het horecatoezicht een vechtpartij gemeld in een café aan de Beddewijkstraat. Toen agenten er aankwamen bleef het onrustig in het café, maar werd er niet meer gevochten. De Vlissinger werd uit de kroeg gezet, maar bleef zich uitdagend gedragen naar andere stappers.

De politie gaf hem het bevel om te vertrekken, maar ook dat lapte hij aan zijn laars. Hij sloeg tegen een politieauto, trapte een fiets omver, beledigde ondertussen ook nog de agenten en sloeg naar één van hen. Dat kwam hem op een rit naar een politiecel te staan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ww (23-2-2015 om 07:26)
Zulke mensen moeten gewoon een verbod krijgen op zaterdag en zondagen na 18,00 uur niet meer buiten te mogen
Cerebrus (22-2-2015 om 13:45)
Zulke figuren moet je gewoon meteen 2 weken opsluiten. Maar helaas, we leven in een "rechtsstaat" waar ze een aai over de bol krijgen zodat ze het nogmaals kunnen doen.
Cookie-instellingen beheren