Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Engelse asfalteerders nog actief

Toegevoegd: 24-02-2015, 09.25 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Engelse asfalteerders waar de politie eind vorige maand voor waarschuwden zijn nog steeds actief. Dat meldt de politie.

De Engelsen gaan langs de deur en bieden aan om asfalt te storten. Ze geven daarbij aan dat het gaat om restanten van klussen maar die klussen blijken vaak niet te bestaan. Volgens de politie leveren de Engelsen niet datgene wat door de klanten wordt verwacht.

Eind januari werd een 24-jarige Engelsman opgepakt nadat hij eerder op de N57 had geprobeerd iemand van de weg te drukken. Het slachtoffer was door de asfalteerders benaderd maar vertrouwde de zaak niet en ging achter hen aan om de kentekenplaten te kunnen noteren.

Toen de Britten dit door hadden, probeerden zij hun achtervolger met hun voertuigen van de weg te drukken. Het slachtoffer belde vervolgens direct de politie. Slechts één van de mannen kon worden opgepakt.

Zie ook:
- Engelsman probeert auto van de weg te drukken (28-01-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren