Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie verhuist naar gemeentehuizen

Toegevoegd: 24-02-2015, 10.50 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie krijgt in Zeeland drie teambureaus, drie grote steunpunten en negen kleine steunpunten. Veel van de bureaus gaan verhuizen naar de gemeentehuizen. Dat blijkt uit een lijst die de NOS gisteren heeft gepubliceerd.

Op dit moment beschikt de politie verspreid over de provincie over in totaal 12 bureaus waar burgers terecht kunnen. Die zijn niet allemaal continu open. Alleen de vestigingen in Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen zijn 24 uur per dag open. Volgens de nieuwe indeling worden de bureaus in Goes, Middelburg en Terneuzen een zogeheten teambureau. Vlissingen komt dus niet in die lijst voor. De vestiging in Vlissingen wordt een zogeheten groot steunpunt.

Ook Renesse en Zierikzee krijgen zo'n groot steunpunt. Het bureau in Zierikzee zal in de toekomst echter niet meer te vinden zijn in het eigen pand aan het Kerkhof maar worden gehuisvest in het gemeentehuis. Ook diverse kleine steunpunten zullen terecht komen in de gemeentehuizen. Het gaat om de gemeenten Borsele, Hulst, Noord-Beveland, Reimerswaal, Sluis, Tholen en Veere.

Nu zijn er in de meeste plaatsen nog aparte bureaus. Volgens het overzicht gaan die dus verdwijnen. Het gaat onder meer om de bureaus aan de Stenevate in Heinkenszand, de Burgemeester Dregmanstraat in Serooskerke (W), de Van der Maelstedeweg in Hulst en de Trageldam in Oostburg. Bij de steunpunten kunnen mensen wel gewoon aangifte doen. De eventueel aangepaste openingstijden van de bureaus zijn nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
van eenennaam (25-2-2015 om 10:54)
Aangifte doen? Dat wilde ik in Vlissingen doen, in 2011, nadat ik in mijn eigen woning gedrogeerd en beroofd was door een bekende.. op het bureau zei de vrouw achter de balie dat' ik niet ''zomaar'' iemand mocht beschuldigen!! En werd aangekeken alsof ik de crimineel was, fantastisch, dat had ik toen nog net nodig.. dus waar die agenten en dienders ook zitten, ik heb er zeker geen hoge pet van op en zal me ook niet tot hun wenden, ze doen NIETS. Stelletje marionetten van de roverheid.. wie is hier crimineel??
kees (24-2-2015 om 21:52)
Leuk Het buro is uiteraard alleen open tijdens kantooruren en arrestanten moeten heen en weer naar Torentijd en zodra dat gesloten gaat worden binnenkort zelfs naar Breda. Naar Torentijd zijn 2 agenten heen en weer een uur onderweg vanuit Goes. Kost dus een uur. Breda is verder weg. Maar Goes blijft open met cellencomplex als teamburo voor tijdelijke opvang
jaja (24-2-2015 om 21:35)
weet je weer commotie om dit alles vroeger was dat normaal zaten ze bij de burgervader moest allemaal modern geld kon niet op burger betaalde . en o nu zijn we weer bij af . goed bezig ned
Verstraete H. (24-2-2015 om 18:14)
in Terneuzen heeft de politie zelfs geen zin om een p.v. op te maken als mijn echtgenote bewusteloos word geslagen en ik een week later word bekogeld met stenen ze komen langs genietend van het zonnetje en zeggen doodleuk we hebben geen tijd
Lennard (24-2-2015 om 17:12)
Wat een onzin Wilhelm, daar hebben we altijd nog gewoon torentijd voor.. Als burger zal je hier echt heel weinig van merken.. Alleen bij een aangifte zul je wellicht wat verder moeten rijden.. Als je deze al niet via internet kunt doen..
Bewoner Zeeland (24-2-2015 om 16:45)
Ben die ambtenaren toch zo ontiechelijk zo spuugzat met hun totale wanbeleid en inclusief de politici
Cookie-instellingen beheren