Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Wietkwekerij in centrum Middelburg

Toegevoegd: 25-02-2015, 15.24 uur
Alle kweekspullen en hennepplanten zijn vernietigd.
Alle kweekspullen en hennepplanten zijn vernietigd.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het centrum van Middelburg heeft de politie woensdagmorgen een wietkwekerij ontmanteld. Er is nog niemand opgepakt.

De kwekerij werd aangetroffen in een woning boven een winkelpand aan de Langeviele. Naast lege kweekruimten op de overloop en de zolderetage werden in een tweede ruimte 345 hennepplanten aangetroffen.

De stroomvoorziening werd illegaal afgetapt. Alle kweekspullen en hennepplanten zijn vernietigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
top handel (26-2-2015 om 12:11)
binnenkort is ook de handel in wietlampen en benodigdheden verbonden, de door het wietbelijd stinkend rijk geworden straatdealertjes hebben ineens weer een hele nieuwe illegale sport erbij om in te investeren. dus die lampen en spul vernietigen ? is gewoon weer extra verkopen voor de crimi's met lekker veel winst en zonder btw afdracht, beter kan het niet voor ze. Goed zo, ruim maar op dan hebben ze weer goede zaken. De zoveelste manier waarop wat den Haag besluit averechts uitpakt en weer in het voordeel van de criminelen werkt. Vertel eens, hoe komt dat toch steeds ? toeval ? pech ? ondoordacht ? onbekwaam ? of gewoon expres ?
wim (26-2-2015 om 07:29)
Wat een hoeveelheid aan deze wietkwekerijen worden er tegenwoordig gepakt het is dagelijks te lezen ongeacht in elke plaats of buiten de gemeente het valt niet mee om deze praktijken niet onopgemerkt te blijven
Cookie-instellingen beheren