Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Fietser gewond in Middelburg

Toegevoegd: 25-02-2015, 16.27 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de kruising Poelendaelesingel - Het Groene Woud in Middelburg is woensdagmiddag een fietser gewond geraakt bij een valpartij.

Het slachtoffer kwam even na 14.30 uur ten val. Een rapid responder schoot hem te hulp. Omdat het slachtoffer toch naar het ziekenhuis moest worden gebracht werd ook een ambulanceteam opgeroepen.

Over de verwondingen van de fietser is nog niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
angie (26-2-2015 om 12:20)
@medefietser. Het ligt er natuurlijk ook aan of je door die val letsel hebt opgelopen, he. Van je fiets vallen oke , maar als je verder geen verwondingen hebt overgehouden daaraan hoeft er toch niet perse een ambulance te komen kijken? Deze fietser was dus wel gewond.
mozes (25-2-2015 om 22:06)
Medefietser (25-2-2015 om 19:37 uur al tig keer gevallen, wegens evenwichtsstoornis, misschien stoppen met fietsen, of een driewieler aanschaffen.
Medefietser (25-2-2015 om 19:37)
Niet dat het allemaal uitmaakt maar ik was al tig keren gevallen met me fiets wegens me evenwichtsstoornis via me gehoor en er kwam geen ambulance aan te pas om te kijken hoe het met me ging! Wel een jaartje geleden had ik een aanrijding gekregen met een auto die me geen voorrang verleende! Gelukkig was die automobilist verzekerd! De schade van me fiets werd vergoed!
Cookie-instellingen beheren