Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 225 km

Bijna 40 bekeuringen in centrum Goes

Toegevoegd: 26-02-2015, 18.56 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vanmiddag in het centrum van Goes bijna 40 mensen bekeurd voor het negeren van het voetgangersgebied.

Volgens de politie werden er in totaal 32 fietsers en 7 bestuurders van andere voertuigen op de bon geslingerd. Dinsdag werden ook gecontroleerd. Toen werden ook diverse fietsers bekeurd.

Bij een soortgelijke controle in Middelburg werden gisteren ook al tientallen bekeuringen uitgedeeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (27-2-2015 om 13:34)
k blijf gewoon midden op de straat lopen met mijn vriendin hand in hand of er nu fietsers rijden of niet. De stad is voor voetgangers en niet voor fietsers. Je moet nu eenmaal veilig kunnen winkelen en dat is onmogelijk met fietsers er doorheen. Van terrassen en reclame borden hebben we geen last daar lopen we gewoon omheen zonder om te kijken voor fietsers
kweetniet (27-2-2015 om 12:18)
Weet je wat ? ik hou me wel eens aan de regels zodra ik de politie dat ook zien doen hè. okee, en hoepel maar weer op met je betrutteling en je sjofele traningspakkie.
snappie (27-2-2015 om 12:14)
Als je de lombartstraat uit komt fietsen verongeluk je bijna op een enorm breed terras van een frietkot. Iedere zwakzinnige kan toch wel snappen dat daar niet ook nog eens fietsers en voetgangers samen langs kunnen. Behalve op het gemeentehuis die gewoon weer een onmogelijke vergunning heeft afgegeven. Gewoon slopen al die terrassen want dat is openbare weg voor iedereen en niet alleen voor een particuliere ondernemer. Idem ALLE reclameborden en verkooprekken die de straten nog steeds blokkeren. Maar ja, gem goes kust de kont van elke ondernemer en geeft hun klanten bekeuringen. verdienen ze er allebei goed aan snappie ? ik bestel wel online ! stelletje kleerelijers
Goes bezig ! (27-2-2015 om 12:06)
Kees en koos demonstreren de goesse koppigheid, helaas mag je daar wel fietsen voor kees. Ook helaas bekeurd de politie altijd alleen fietsers, en nooit voetgangers die fietsers hinderen of in gevaar brengen.Ook nooit grote drommen met fietsende scholieren. Rechtsongelijkheid dus, bij u gebracht door....mede doordat het centrum helemaal geen stoepen meer kent, waar voetgangers eigenlijk thuis horen, want dat was volgens de gemeente een masterplan, weet dus niemand waar ze wel of niet moeten lopen of fietsen, maar wel lekker veel bonnen schrijven want de onduidelijke peperdure bestrating was zeker nog niet afbetaald ? En de burger mag weer betalen voor het masterlijk geblunder.
Koos P. (27-2-2015 om 10:16)
Ik erger me altijd kapot aan de mensen die niet opzij gaan als ik door de Gasthuisstraat fiets. Die schijnen niet te snappen dat je daar gewoon mag fietsen. Maar ik zal nooit afstappen of uitwijken.
karin (26-2-2015 om 21:29)
In de gasthuisstraat en over de markt mag je fietsen. ...... bij de hema niet!!!
Cookie-instellingen beheren