Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 62 km

Weer bekeuringen in centrum Goes

Toegevoegd: 27-02-2015, 15.29 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vandaag in Goes opnieuw diverse bekeuringen uitgedeeld voor het fietsen in een voetgangersgebied.

Tussen 11.00 en 18.00 uur mag in de Goese binnenstad - enkele straten uitgezonderd - niet gefietst worden. De afgelopen dagen zijn samen met de handhavingsdienst van de gemeente Goes al tientallen bekeuringen uitgedeeld aan mensen die het niet zo nauw namen met de regels omtrent fietsen in het Goese stadscentrum. Donderdagmiddag ging het bijvoorbeeld nog om 32 fietsers. Vandaag werden minder boetes uitgedeeld: 13 stuks. 

De politie bekeurde vandaag ook twee automobilisten die met hun busje door het centrum reden zonder de daarvoor benodigde vergunning.

Zie ook:
- Bijna 40 bekeuringen in centrum Goes (26-02-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
laea (1-3-2015 om 11:02)
Wat een gezeik zeg
VdVonck (28-2-2015 om 16:14)
Als ik het goed begrepen heb uit de krant zijn het juist de ondernemers die op deze 'actie' hebben aangedrongen. Ik denk dat de winkeliers blij mogen zijn dat er nog mensen op de fiets de stad ingaan. Tegenwoordig is vrijwel alles tegen goede prijzen online te verkrijgen dus is het niet noodzakelijk. Daarnaast zijn de winkelstraten echt niet overvol in Goes en rijdt de gemiddelde scootmobiel een stuk harder! Wellicht dat de gemeente Goes het parkeerbeleid eens moet herzien.
yellow brick, wat is dat ? (zegt de wereldvreemde gemeente) (28-2-2015 om 12:44)
En hoe komt men dan aan zo een vergunning als het gemeentekantoor de halve dag dicht is ? niet dus, moet je maar tot morgen wachten, dan kan u langdurig in de rij plaatsnemen. Ondertussen gaat die tijd van de winst af en de klant is ontevreden met die late levering van diensten. 24 uur bezorging/economie ? niet in goes dus, ambtenaren moeten zo nodig vrij zijn. Maar een alternatief bied goes natuurlijk niet, het loket is dicht en de ondernemer moet zijn verlies maar weer slikken. Of natuurlijk een bon riskeren, maar dat is dan altijd nog goedkoper dan uren nutteloos doorbrengen in de wachtrij. Geld verdienen wordt gewoon moeilijk gemaakt, en waarom gaat het zo slecht met de goesse middenstand toch ? ik zou het niet weten hoor, neuhh ....
wim (28-2-2015 om 07:51)
Wat is een mens toch hard leers we weten allemaal daar niet fietsen mag en ja dat kan geld kosten.
Cookie-instellingen beheren