Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
102 files van totaal 366 km

Omgebouwde auto van de weg gehaald

Toegevoegd: 27-02-2015, 16.28 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - De politie heeft donderdagmiddag op de Langeweg in Wilhelminadorp een personenauto in beslag genomen die was omgebouwd tot een motorrijtuig met beperkte snelheid.

Volgens de politie werd het voertuig bestuurd door een 16-jarige inwoner van Yerseke. Zijn personenauto was omgebouwd tot een motorrijtuig met beperkte snelheid. Voor deze categorie voertuigen is een maximum snelheid bepaald van 25 kilometer per uur. De snelheid die met dit voertuig werd behaald bedroeg echter ruim tachtig kilometer per uur.

Na overleg met de officier van justitie werd het voertuig in beslag genomen. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (4-3-2015 om 20:06)
Indien u jonger bent dan 18 jaar, dan mag u een MMBS-T5 of zelfrijdend werktuig alleen onder deskundig toezicht besturen. Recreatief met deze voertuigen rijden is bij voorbaat uitgesloten... Bestuurders vanaf 16 jaar mogen alleen rijden met een ‘trekkerrijbewijs jeugdigen’ (niet commercieel gebruik vrijgesteld) en alleen op een trekker.
marco (2-3-2015 om 14:27)
T5: landbouw- of bosbouwtrekkers op wielen met een door de constructie bepaalde maximumsnelheid van meer dan 40 km/h. MMBS 4x4 of anders Auto rijden en regels T5 Voertuigen, ingericht voor werkzaamheden op, aan of langs de weg. Deze voertuigen mogen (technisch) harder rijden en zijn niet begrenst voor alle 80 km wegen in heel Nederland legaal voor alle bedrijven die werken op of aan de weg.
peet (28-2-2015 om 19:54)
goei werk. schredderen die auto. Er rijden zat van die malloten rond
VdVonck (28-2-2015 om 16:06)
Denk dat de politie toch beter op de hoogte is van de wet dan de kneuzen die hieronder reageren! Jullie begrijpen duidelijk niet hoe het werkt. Wanneer zo'n etterbak je kind ondersteboven rijdt praat je wel anders! De verzekering zal niets vergoeden en bij die mannetjes valt niets te halen. Gewoon vanaf je 18e achter het stuur!
Adri (28-2-2015 om 11:45)
Toch gek dat er meer blauw op straat moet.....de meesten die hier reageren zijn van mening dat ze het veel beter weten dan de politie en het openbaar ministerie.....wij hebben helemaal geen politie nodig volgens mij.....stelletje kanslozen!!
Vlissinger (28-2-2015 om 11:21)
@peter 27-2 19:07, weet u wat belachelijk is, als zo'n lampenkap door een besmeurde voorruit u niet ziet en u onderste boven rijdt.
Cookie-instellingen beheren