Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
86 files van totaal 313 km

Trio opgepakt na zware mishandeling

Toegevoegd: 28-02-2015, 12.41 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Zaterdagmorgen vroeg zijn op de Havenpoortweg in Middelburg twee mannen en een vrouw aangehouden in verband met een mishandeling in de Joost de Moorstraat in Goes.

Rond 00.10 uur kreeg de politiemeldkamer een melding dat iemand zwaar was toegetakeld in een woning aan de Joost de Moorstraat. Een jongeman (19) had zojuist in de woning en op straat klappen en mogelijk schoppen gehad van een bekende van hem.

Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij behandeld aan een gebroken neus en enkele afgebroken tanden. Zaterdagmorgen heeft hij aangifte gedaan van de vechtpartij.


Om 00.40 uur zag een agent in Middelburg een auto rijden die na de vechtpartij zou zijn weggereden. De auto werd gecontroleerd en de drie inzittenden werden aangehouden. Het gaat om een 33-jarige man waarvan de woonplaats niet bekend is, een 30-jarige Vlissinger en een vrouw van 21 uit Westkapelle.

Het trio is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (28-2-2015 om 19:21)
Wat een onzin met drie man een man aftuigen jammer dat er geen bekende van de man in de buurt was om hem te helpen,ik hoop dat het stelletje maar een poosje opgesloten blijft en natuurlijk alle kosten die met dit gevecht ontstaan zijn te laten betalen met een flinke geld boete stelletje lafaards.
het zijn koppentrappers (28-2-2015 om 13:48)
Stop ze allemaal maar een poos in de bak, plus die landloper het land uitgooien. Zal wel 20 uur taakstraf worden.
Cookie-instellingen beheren