Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inzet ROG na vuurwapenmelding Terneuzen

Toegevoegd: 08-03-2015, 12.09 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - De Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de politie is vannacht ingezet in Terneuzen na een melding van een vuurwapen.

Het team reed rond 00.30 uur met spoed naar Terneuzen. Er was mogelijk sprake van iemand met een vuurwapen. Op de Guido Gezellestraat heeft de ROG een inval gedaan. Hier werd uiteindelijk niets aangetroffen. Ook in een woning in de Larixstraat trad de politie binnen. Hier trof de politie een hoeveelheid munitie aan.

Voor zover bekend is er geen vuurwapen gevonden. Er werd niemand aangehouden bij de invallen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (9-3-2015 om 22:03)
vreemd ik werd ooit aangehouden voor algemene controle met de auto, toen vont men eeb mes onder mijn stoel, dat ik al een tijdje kwijt was , het was een broodmes waar ik op mijn werk mijn brood mee sneed hij moest dus uit mn werktas gevallen zijn en ik wist niet dat hij daar lag, wat denk je boete 370 euro wet wapens en minutie, tot de kantonrechter toe uiteindelijk gewoon boete 370 euro wet wapens en minutie, ik had dus beter een lading kogels onder mijn stoel kunnen hebben dan had ik er wel mee weg gekomen
@peter (9-3-2015 om 16:17)
@peter, en als de politie niets had gedaan had je nu gereageerd dat de politie de woning binnen had moeten vallen zeker? Jammer genoeg zijn er altijd azijnpissers die overal commentaar op hebben. Misschien is er wel een vuurwapen gezien of is er een foto getoond en zijn er bedreigingen mee geuit. Goed werk van de politie, goed doortastend optreden.
peter (9-3-2015 om 11:27)
gaat weer lekker makkelijk allemaal he iemand belt en de rog valt zomaar binnen moet je niet achter andere crimelen aangaan. de plank lig nog vol met onopgeloste zaken weer amateur werk van politie zeeland voor de zoveelste keer !!!
dr.acula (8-3-2015 om 13:25)
en de munitie die gevonden is was van niemand natuurlijk,ja,ja,ja. het lijkt me logisch bij munitie hoort een wapen en meestal is dat van dezelfde persoon. gewoon de bewoner aanhouden en verboden wapen en/of toebehoren bezit ten laste leggen.politie weg wapen tevoorschijn toveren.
Cookie-instellingen beheren