Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind gewond bij aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 26-03-2015, 19.55 uur
Het kind werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Het kind werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
© Foto: Youri Bodbijl
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In Vlissingen is aan het einde van de middag een kind gewond geraakt bij een ongeval.

Het ongeval gebeurde omstreeks 16.20 uur op de Koningsweg vlak voor de Koningsbrug. Vermoedelijk stak het kind plotseling met zijn fiets over. Hij werd hierbij geschept door een tegemoetkomende automobilist.

Het kind is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over zijn verwondingen is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Theo (27-3-2015 om 09:29)
Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 30 km/uur, maar er is nauwelijks iemand die zich daaraan houdt.
jos (27-3-2015 om 08:46)
Leuk dat het daar een 30km zone is maar ik loop daar dagelijks en men rijd daar dus altijd harder! Vind het dus niet vreemd dat er iemand aangereden wordt daar. Auto's die over de Koningsbrug komen zien meestal te laat dat er mensen oversteken ivm hun snelheid en ondanks de nieuwe rondweg rijd bijna iedereen nog naar de Gravestraat om naar de stad te gaan.
RVB (27-3-2015 om 08:43)
Is een zeer onoverzichtelijke oversteekplaats door dat hek aan de ene,en de brug aan de andere kant.En daarbij rijden de auto's er in 80% van de gevallen (veel) harder dan de ter plaatse geldende 30km/h.Beterschap voor het slachtoffer,en sterkte voor de bestuurder.
Willem Brizee (26-3-2015 om 22:56)
Kind was 1 maximaal 2 jaar, zal daar niet zelfstandig oversteken. Zat achter op een fiets of in een auto.
dirk jan (26-3-2015 om 22:36)
laat fietsers eerder oversteken dan vlak voor die brug waar je weinig zicht heb. bij de timmerfabriek voor ofzo. Want het is een kut oversteek plaats waar je maar autos van 1 kant goed kan zien.
Bouwer (26-3-2015 om 20:21)
De ligging van deze oversteekplaats is daar ook heel ongelukkig. Jammer dat een kind hiervan de dupe is. Het fietspad zou gewoon ook aan die kant van de weg moeten liggen.Als men de nieuwe weg gebruikt,moet men 2 keer oversteken binnen honderd meter is niet de veiligste manier.
Cookie-instellingen beheren