Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 246 km

Borsele waarschuwt voor inbrekers

Toegevoegd: 27-03-2015, 15.00 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - De gemeente Borsele roept haar inwoners, bedrijven en organisaties op om waakzaam te zijn op inbrekers. De afgelopen dagen is er op verschillende locaties in de gemeente Borsele ingebroken of geprobeerd in te breken.

Volgens de Borselse wijkagent Edwin Koops werd er deze week ingebroken in onder meer Kwadendamme, 's-Heerenhoek en Nisse. Indien mensen iets bijzonders gezien hebben wat met een van de inbraken te maken heeft, dan kan dat volgens de gemeente doorgegeven worden aan de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

De gemeente raadt mensen aan hun woning of pand goed af te sluiten en daarbij vooral ook de ramen niet te vergeten. Ook vraagt Borsele om alertheid. "U kent uw buurt het beste. U weet wie uw buren zijn en in welke auto’s zij rijden. Bel altijd 112 als u in de buurt iets verdachts ziet. Noteer bijvoorbeeld het kenteken van de verdachte auto en/of het signalement van de verdachte persoon. Geef dit door aan de politie."

"Blijf rustig, neem geen risico's. Meld uw naam, uw woonplaats, het adres en wat er precies aan de hand is. De kans dat woninginbrekers opgepakt kunnen worden, neemt toe als u bij de politie meldt wanneer u verdachte zaken waarneemt", aldus de gemeente.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ik nodig ze uit (28-3-2015 om 13:03)
Wel ze mogen bij mijn gerust proberen om binnen te komen eenmaal binnen komt je nooit meer buiten als ik niet thuis bent ,ik heeft al jaren gevraagd of ze bij mijn eens komen inbreken, maar ik heeft nooit het geluk dat ik gratis vlees heeft voor mijn jongens en dat ik de vriezer kan vullen . Dus Edwin ik bel je niet gratis voer is nooit weg jan
ger (28-3-2015 om 10:49)
politie doet er weinig mee, de daders zijn vast weer de "bekende" van de politie....
wim (28-3-2015 om 07:53)
de laatste tijd is het in verschillende dorpen raak met inbreken bij velen word er ingebroken en veel vernielt zo ook bij mijn zuster op een middag en veel mee genomen van der ouders wat erger is,dit gebeurt midden op de dag woont twee hoog en door een open -staap kamer raam binnen gekomen terwijl ze zelfs thuis was
Jan (27-3-2015 om 17:55)
Misschien een idee om per dorp of wijk buurwachten in het leven te roepen. Inbrekers hebben geen idee wat ze hun slachtoffers aandoen. Het idee dat iemand je huis heeft doorzocht geeft een vreselijk gevoel van onmacht en onveiligheid. De straffen en de pakkans voor inbraak zijn gewoon een lachertje.. misschien de strafmaat flink opschroeven.
w (27-3-2015 om 16:06)
ik zou ook goed opletten op verdachte dingen ik ken de buurd ook goed
Cookie-instellingen beheren