Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Rijbewijs kwijt na rit onder invloed

Toegevoegd: 29-03-2015, 11.36 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - Een 36-jarige inwoner van de gemeente Terneuzen is zaterdagavond betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hij voorlopig kwijt.

Agenten zagen de man rond 19,15 uur rijden over de Drie Schouwentraat in Zaamslag. De man werd aan de kant gezet en een blaastest op het bureau volgde. Op het bureau blies hij een waarde van 675 ug/l. De maximale limiet bedraagt 220 ug/l.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd en opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (30-3-2015 om 18:43)
Kijk dat is optreden bij zo,n overtreding door alcohol, maar had maar zo,n waarde geblazen van 675 ug/l gevolg rijbewijs kwijt voorlopig vijf jaar vasthouden om af te leren.
s van b (29-3-2015 om 15:27)
en waarom lees ik nooit onder invloed van medicijnen en drugs ???? dus die kunnen lekker elke dag hun gang gaan en die paar procent die drinkt zijn makkelijker te pakken voor jullie politie ???
Cookie-instellingen beheren