Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 395 km

Stille sirenetest in verband met feestdagen

Toegevoegd: 02-04-2015, 17.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In verband met Tweede Paasdag is er maandag 6 april om 12.00 uur een zogenaamde ‘stille test’ van de sirenes. Dit betekent dat Veiligheidsregio Zeeland de sirenes wel test, maar je deze niet hoort.

Ook is er een stille sirenetest op maandag 4 mei aanstaande. Dit in verband met de Nationale Herdenking. Elke eerste maandag van de maand, om 12.00 uur, wordt het alarm getest om de werking van de sirenes te controleren.

Op maandag 6 april en maandag 4 mei aanstaande is er een stille alarmering vanwege deze twee nationale feestdagen. Op maandag 1 juni aanstaande worden de sirenes wel weer zoals gebruikelijk getest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertju (2-4-2015 om 17:20)
Dan kan dat mijns inziens voortaan altijd zo gebeuren, iedereen kent het geluid dus gebruik het dan als het ook echt nodig is want het is niet pettig om te horen.
Cookie-instellingen beheren