Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 67 km

Politie zet wegpiraat aan de kant Goes

Toegevoegd: 03-04-2015, 15.08 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Donderdagavond heeft een 50-jarige man uit Rosmalen een bekeuring gekregen voor het met hoge snelheid inhalen van voertuigen over een doorgetrokken streep.

Surveillerende agenten zagen de man rond 23.50 uur rijden op de Ringbaan West in Goes. Daar haalde hij voertuigen met hoge snelheid in en bovendien werd daarbij de doorgetrokken streep overschreden. De man passeerde bovendien diverse malen de verkeersgeleiders aan de verkeerde zijde waardoor de man volgens de politie het overige verkeer hinderde en in gevaar bracht. Andere weggebruikers uitten hun ongenoegen door met hun lichte te seinen.

Nadat de agenten de roekeloze rijder een stopteken hadden gegeven, kreeg deze een bekeuring voor het verkeerd passeren van de middengeleider en voor het inhalen via de doorgetrokken streep. Voor de snelheid heeft de verdachte een waarschuwing gekregen. Wel is hem meegedeeld dat zijn naam als 'verkeershufter' doorgegeven wordt aan de Centrale Verwerking Openbaar Ministerie (CVOM). Bij herhaling kan het Openbaar Ministerie tot zwaardere sancties overgaan, zoals een rijverbod of zelfs een celstraf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (4-4-2015 om 18:27)
Ow, dat is een opperaap geweest, die dacht dat alle wegen alleen voor hem aangelegd waren. Van zulke zieke wegmisbruikers kom ik er wel een paar per dag tegen. Deze 50 jarige man mag van geluk spreken, dat hij niet staande is gehouden door iemand, om vervolgens een forse aframmeling te geven. Je bent beter af met de sancties van de politie.
jan (3-4-2015 om 16:07)
PeterO: helemaal gelijk. Onmiddellijk afstraffen ! En niks waarschuwingen !
mozes (3-4-2015 om 15:44)
magertjes, had direct een boete moeten krijgen voor art 5. rijbewijs voor een maand in nemen. en verplicht her examen doen. nu komt ie weg met een lachertje.
js (3-4-2015 om 15:36)
ehhh is dit geen artikel 5 : het in gevaar brengen van het andere wegverkeer met als gevolg rijbewijs innemen??
PeterO (3-4-2015 om 15:20)
Deze man was zo overduidelijk fout bezig dat je niet kunt spreken van roekeloos rijden. Gelijk rijbewijs en auto innemen zou meer op z'n plaats zijn geweest.
Cookie-instellingen beheren