Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Wederom langzaamaanactie politie op A58

Toegevoegd: 05-04-2015, 12.33 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie gaat komende dinsdag wederom een langzaamaanactie houden op de A58. De politie voert zo actie voor een beter cao.

Om 09.00 uur vertrekken vanaf de bureaus in Vlissingen en Tilburg de eerste voertuigen. Ze rijden tegelijkertijd de A58 op om vervolgens op parkeerterrein de Stok bij Roosendaal samen te komen. Na een korte pauze zullen de voertuigen keren en weer via dezelfde route terug naar hun startpunt rijden. Tijdens de actie rijden de politievoertuigen met een snelheid van 60 kilometer per uur over de A58.

De colonne zal ook dit keer weer worden begeleid door motoragenten. De deelnemers blijven inzetbaar voor het verlenen van noodhulp.

Zie ook:
Verkeershinder door protestactie politie A58   (24-03-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (9-4-2015 om 15:53)
Als het je niet bevalt bij je werkgever neem je ontslag en ga je ergens anders werken. Niemand dwingt je te blijven, toch? Daarnaast is het duperen van 'onschuldige' mensen als drukmiddel te schandalig voor woorden. Jullie taak is ons beschermen en dienen. Het is voor bijna iedereen crisis, heb daar maar begrip voor en wees solidair. Als iedereen die meer wilt verdienen zou gaan staken dan staat morgen Nederland helemaal stil. Ga dus lekker aan je werk en stop met ons lastig vallen met je gejammer. Kiezen op elkaar en door bikkelen net als de rest.
An (8-4-2015 om 12:38)
Dat je een punt wilt maken in je salarisonderhandelingen vind ik prima, ga je gang.... Maar ik snap niet waarom je daar een ander, die daar niets voor jou aan kan gaan veranderen, mee hinderen moet en al helemaal niet als je de politie bent! Als ik iemand hinder die mij niets heeft aangedaan dan krijg ik ws met de politie te maken....
Jan de Jong (7-4-2015 om 09:00)
Ik blijf het onterecht vinden dat ambtenaren bij acties dienstvoertuigen gebruiken. Die zaken zijn eigendom van de belastingbetaler. Als ze willen demonstreren, OK maar wel met je privé voertuig of op een andere wijze, net zoals de andere burgers dat ook moeten doen.
W. Kruit (7-4-2015 om 01:01)
Of ik er last van heb of niet, mijn steun hebben ze! Vier jaar lang geen cent erbij, terwijl hun salaris al niet echt riant is. En hun werkgever, de overheid, doet ook niet echt haar best, om de kosten van levensonderhoud laag te houden! Prima actie voor wat mij betreft!
Marcel (6-4-2015 om 22:01)
Ik hoop dat de actievoerders zich aanmelden bij hun werkgever als zijnde staker en die dag betaald krijgen via hun vakbond anders betekend het dus ook nog dat wij deze actie financieren. Als ze aandacht willen moeten ze geen burgertjes pesten maar hoge ambtenaren. Ga bijvoorbeeld massaal in Den Haag ambassade auto's beboeten die fout geparkeerd staan. Of ministers staande houden en hun auto volledig doorzoeken als ze onderweg naar huis of naar hun werk gaan.
ikkie (6-4-2015 om 21:28)
want ze hebben er dan voor gekozen agent te worden maar ze hebben niet gekozen voor deze harde en respectloze maatschappij waar we in leven. houd je commentaar maar voor je dus en maak je maar eens druk over je eigen dingen
Cookie-instellingen beheren