Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken automobilist zonder rijbewijs

Toegevoegd: 08-04-2015, 12.56 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Een 44-jarige man uit Oostburg is dinsdag op de Bakkersdam in zijn woonplaats aan de kant gezet. De man reed daar rond het middaguur met hoge snelheid, zonder rijbewijs en onder invloed van alcohol in een onverzekerde auto.

Agenten zetten de verdachte aan de kant en lieten hem een blaastest afnemen. De verdachte blies 910 ug/l; ruim vier keer de toegestane hoeveelheid. Voor de overtredingen kreeg hij een proces-verbaal.

De auto is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (9-4-2015 om 07:26)
Ik kan maar niet begrijpen dat iemand in staat is zoiets te ondernemen zonder rijbewijs en met zoveel drank op als je met zo iemand een ongeluk zou overkomen wie gaat dan de schade betalen en wie weet zou hij verzekerd zijn geweest?
rob (8-4-2015 om 23:29)
910 ug/l is toch waanzin. En hoge snelheid zonder rijbewijs in een onverzekerde auto. Zolang justitie telkens maar aan de slechte jeugd van dit soort volslagen idioten blijft denken met de strafmaat (ik gok 200 euro boete en een uurtje of 20 schoffelen, want zielige man, slechte jeugd gehad, werkloos, etc.) in plaats van te denken aan mogelijke SLACHTOFFERS met dodelijke afloop. Mensen die bezopen achter het stuur stappen ook bij voorbaat vervolgen voor poging tot moord. Je WEET immers als je bezopen achter het stuur stapt dat het zeer aannemelijk is dat het gigantisch fout gaat. Stoppen met het vertroetelen van de daders!!!! Anders stopt dit gezeik nooit met die boetes van 200 euro's iedere keer.
Cookie-instellingen beheren