Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 246 km

Fietsster geschopt en geslagen

Toegevoegd: 09-04-2015, 16.40 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 27-jarige vrouw uit Grijpskerke. De vrouw werd vanochtend rond 11.45 uur mishandeld op het fietspad tussen de Koninginnelaan en het Griffioenpad in Middelburg.

Het slachtoffer fietste twee meisjes en een jongen tegemoet. Eén van de meisjes raakte, waarschijnlijk bewust, met haar voorwiel van haar fiets het voorwiel van de vrouw. Die sprak haar daarop aan. Het meisje spuwde haar vervolgens in het gezicht en gaf haar een duw. Om te ontkomen aan haar belager gaf het slachtoffer daarop het meisje een klap in het gezicht.

Ze werd vervolgens in het gezicht geslagen en weer geduwd. Het slachtoffer viel vervolgens op de grond en kreeg daar trappen en klappen op haar lichaam en tegen haar hoofd. Het andere meisje dat in de buurt stond trok vervolgens de dader weg bij de vrouw. Vervolgens wist ze aan haar belager te ontkomen.

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. In het bijzonder een vrouw die op het moment van de mishandeling voorbij fietste. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (10-4-2015 om 09:18)
@Sonja, mijn idee...... Ik denk dat we maar eens moeten stoppen met die belachelijke privacy regels in dit land. Het lijkt wel of "daders" meer rechten hebben dan slachtoffers. Als je je zo misdraagt en "leeft als een randdebiel" ( normale mensen doen zo iets niet) dan moet je de consequenties van je gedrag ook accepteren. Oppakken de snotapen, flink straffen ( geen HALT want dat helpt toch niet) en met foto en naam op Internet. En dan mogen ze nog niet klagen want er zijn landen in de wereld waar je voor dit soort asociaal gedrag voor jaren de bak in gaat of nog erger......
ad (10-4-2015 om 08:08)
Weer met z'n 3-en, net als van de week bij de AH in Middelburg. Weer op zoek naar een "getint" meisje?? Flink aanpakken dit tuig van de bovenste plank... Kan hier nou echt niets aangedaan worden, aan deze nietsnutters?
loes (9-4-2015 om 20:30)
gaat lekker he,het ijkt welof mensen elkaar niet kunnen luchten en zien, en
sonja (9-4-2015 om 17:52)
Ik hoop dat ze dit tuig vinden, zelf vind ik dat ze deze mini crimi's met foto en naam op site moeten plaatsen, waarschijnlijk de enigste manier om dit soort aso's te stoppen
Adriana (9-4-2015 om 17:26)
Gaat lekker!!!
Cookie-instellingen beheren