Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 306 km

Frontale botsing op N59 Oosterland

Toegevoegd: 09-04-2015, 19.16 uur
Het ongeval op de N59 ter hoogte van Oosterland.
Het ongeval op de N59 ter hoogte van Oosterland.
© Foto: Twitter: ‏@wa_schouwenduiv
Door: Manfred Berrevoets

OOSTERLAND - Op de Rijksweg N59 bij Oosterland is een automobilist donderdagavond frontaal op een andere auto gebotst.

Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur op de kruising met de Oud Heiligeweg. Volgens wijkagent Douwe de Vries was er sprake van een gewonde.

Rijkswaterstaat is ter plaatse om het verkeer te regelen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (10-4-2015 om 20:26)
Hoi Gerda misschien had ik wat duidelijker moeten zijn. Bedoelde op deze manier. In de nieuwe situatie. Heb al diverse auto's voor het bord zien staan en ook er op. Ze komen met minimaal 80 van de paralelweg op de rijksweg. Enz. kan een boek schrijven er over. Heb zelfs bijna gelukkig bijna 2 fietser aangereden maar kan niet volgens zeggen.
Gerda voshol (10-4-2015 om 10:02)
Ze moeten die weg vanuit oosterland daar afsluiten! Dan blijven er nog genoeg uitvalswegen vanuit oosterland over. En daar zal de situatie veel veiliger door worden! Gemeente doe er wat aan. En Nel: nog niet lang heden vielen daar twee doden hoor!
Mimana (9-4-2015 om 23:26)
Ze hadden die afslagen nooit moeten veranderen daar. Het is levensgevaarlijk geworden. Daar zijn inmiddels al zoveel ongelukken gebeurt. Wat moet dat in de zomer wel niet worden!!
Nel (9-4-2015 om 22:49)
Valt nog mee. Dit is de eerste van de vele die nog gaan volgen. Als je die mee telt die goed afgelopen zijn dan zit je nu wel op 100.
Cookie-instellingen beheren