Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 78 km

Verschillende soorten drugs in auto

Toegevoegd: 10-04-2015, 11.44 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de President Rooseveltlaan in Vlissingen is gisteren een 19-jarige man opgepakt. De verdachte had cocaïne, hennep en mogelijk heroïne op zak.

Agenten zetten de man, een Vlissinger, rond 17.30 uur met zijn auto aan de kant nadat zij uit het voertuig een sterke henneplucht hadden geroken. De man verklaarde net een joint te hebben gerookt. Bij nader onderzoek bleek echter dat de Vlissinger verschillende soorten kleine hoeveelheden drugs bij zich had.

Ook had de man meerdere mobiele telefoons, een weegschaaltje en een grote som contant geld bij zich. De verdachte is ingesloten in afwachting van verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Livin' in the Gangsta Paradise (10-4-2015 om 13:35)
Vroeger had je nog een gecontroleerde legale coffeeshop waar de overlast beperkt van was en de harddrug scene buiten werd gehouden. Tegenwoordig zie je op elk dorp en gat van die kereltjes in hun te dure auto's op parkeerplaatsen e.d rondhangen die van a tot z het hele criminele arsenaal aanbieden aan alles en iedereen. Maar laten we vooral blijven doen alsof het er allemaal beter op is geworden. De buitenlandse toerist is nu beschermd hoor. Dan zijn we geen schande voor onze buren meer met ons vroegere schaamteloze softdrugsbeleid. Nu geven we gewoon de boze straatdealers de schuld dat ze witte heroine als coke verkopen en de toerist daar dood van neervalt. Dat is beter.
. (10-4-2015 om 12:50)
Mooie vangst van de politie. Deze mensen veroorzaken een hoop problemen. Ben trots op politie Vlissingen. Ga zo door!
Cookie-instellingen beheren