Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto en fietser botsen in Terneuzen

Toegevoegd: 10-04-2015, 15.41 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen zijn vrijdag halverwege de middag een automobilist en een fietser met elkaar in botsing gekomen.

De aanrijding vond rond 15.15 uur plaats bij het sluizencomplex aan de Buitenhave. De fietser raakte gewond en moest door een ambulanceteam worden behandeld. Over de aard en de ernst van zijn/haar letsel is nog niets bekend. Ook over de toedracht van het ongeluk is nog niets bekend. 

De bestuurder van zijn personenauto kon zijn weg vervolgen. De Koninklijke Marechaussee heeft de fiets meegenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (11-4-2015 om 09:44)
Ja dat klopt de haaientanden die soms voor een complete wanhoop zorgen zijn recent niet aangepast, Maar er is wel sneaky een doorgetrokken streep op heel het sluizencomplex gezet. Zodat je een 20km per uur remmende enrijdende toerist een kwartier voor je heb ,als je de tunnel nog wilt halen Knappe koppen bij rwsttaat
R 2 (10-4-2015 om 19:44)
Een wonder dat dit niet meer gebeurd met deze voorrangs regels. Staat ook slecht aangegeven en de tanden op de weg zijn ook niet echt duidelijk.. Dan heeft de fietser voorrang de andere keer weer niet. Onduidelijk voor de fietser en de auto bestuurders. Hoop dat het goed afloopt. en succes voor degene die is raak gereden.
Cookie-instellingen beheren