Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 32 km

Scooterrijder rijdt door na ongeluk M'burg

Toegevoegd: 10-04-2015, 15.50 uur
De fietsster werd aangereden door een scooterrijder.
De fietsster werd aangereden door een scooterrijder.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een scooterrijder is vrijdagmiddag in Middelburg doorgereden na een botsing met een fietsster in Middelburg.
 
De aanrijding vond rond 15.10 uur plaats op het (brom)fietspad langs de Torenweg in Middelburg, vlakbij de toegang tot de Grootmede. Omstanders verleenden eerste hulp. De verpleegkundige van de opgeroepen rapid responder motorambulance stelde vast dat het slachtoffer voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd moest worden.

Zodoende kwam ook een ambulanceteam naar de ongevalslocatie. Het slachtoffer raakte onder meer gewond aan een hand. Ook heeft de fietsster vermoedelijk een hersenschudding opgelopen. Het slachtoffer is overgebracht naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis in Goes.

Van de scooterrijder ontbreekt vooralsnog elk spoor. Wel is duidelijk dat deze is weggereden in de richting van de Dauwendaelselaan. Volgens de politie was er sprake van een zwarte scooter waarop twee personen zaten. De politie kon vanmiddag nog geen verder signalement van de doorrijder verstrekken.

De politie heeft de fiets van de vrouw weggebracht. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ien (11-4-2015 om 10:53)
donderdagmiddag omstreeks half 5 reed er een gast zonder helm op een scooter over het fietspad op 1 wiel met een gangetje van een kilometer of 60 langs de Statenlaan/over de statenlaan om ff te tanken........ 'n gruwel zulke gasten!
un egte zeeuw (11-4-2015 om 07:54)
EEN ECHTE VENT, MAAKT ZICH BEKEND !
middelburger (10-4-2015 om 20:28)
Jammer dat ik het niet zag gebeuren. Dan had die scooterrijder een tikje van mijn auto gehad
Coco (10-4-2015 om 20:17)
Ik ben bang dat het de scooter is, die ik heel vaak hier voorbij zie scheuren en die ook regelmatig door rood licht heen crost...hopelijk pakken ze de dader(s) ! Er rijden toch genoeg mensen daar elke dag, ieder uur, dus er zouden getuigen moeten zijn....Sterkte voor het slachtoffer!
Goesenaar (10-4-2015 om 19:06)
Weer 2 scooterhelden erbij.
marja (10-4-2015 om 18:00)
wat erg dit...vuile smeeerlappen om door te rijden en hopelijk paken ze die lui snel en worden ze geheel afgezondered van luxe in een kale cel opgesloten voor een paar jaar om na te denken...stelletje vuile lafaards
Cookie-instellingen beheren