Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
83 files van totaal 334 km

Groepje vast op strandje Oranjemolen

Toegevoegd: 10-04-2015, 22.41 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie en de KNRM zijn vrijdag aan het begin van de avond uitgerukt voor een melding dat een groepje mannen in problemen zou zijn geraakt door het opkomende tij.

De vijf bevonden zich op het strandje bij de Oranjemolen aan de Oranjedijk maar hadden er kennelijk geen rekening mee gehouden dat het water daar bij hoog water en als gevolg van vloedgolven van passerende zeeschepen vaak tot aan de kade komt. Rond 18.20 uur, ongeveer een kwartier voor hoog water, werd alarm geslagen.

De KNRM-reddingboot van Westkapelle, een politievaartuig en bikers van de politie gingen op de melding af. Volgens omstanders wilden de vijf ter plekke een barbeque houden en zijn zij uiteindelijk met behulp van een touwladder naar boven gehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.D. (10-4-2015 om 23:53)
We hadden zeker met het hoogtij rekening gehouden. Uiteindelijk zijn we zelf naar boven geklommen via de muur en niet met een touwladder.
Cookie-instellingen beheren