Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 176 km

Bijna 4000 euro aan openstaande boetes

Toegevoegd: 10-04-2015, 22.49 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de grote controle-actie vandaag op het Baskenburgplein in Vlissingen is voor bijna 4.000 euro aan openstaande boetes geïnd door de politie.

De actie startte rond 14.00 uur.  De politie controleerde zo veel mogelijk voertuigen. Motoragenten begeleidden auto’s, motoren en scooters naar het parkeerterrein. De Belastingdienst en de gemeente vorderden uitstaande schulden. Scanauto’s speurden via de kentekenplaten naar autobezitters die hun motorrijtuigenbelasting of boetes niet hebben betaald.

Ook werden de eigenaren van voertuigen die niet aan de wet- en regelgeving voldeden aangesproken. Zij kregen echter geen boete vanwege de CAO-acties binnen de politie. De Belastingdienst deed diverse inningen en ook werden er beslagleggingen gedaan. Meerdere voertuigen werden weggesleept. Ter plekke werd één persoon aangehouden.

Zie ook:
Controle Baskenburgplein Vlissingen (10-04-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
albert (11-4-2015 om 23:53)
@jan Je reactie slaat nergens op. Hoezo tot het bot villen? Je moet gewoon je belasting en openstaande boetes op tijd betalen zoals iedereen, jij toch ook? Ik heb er een tijd staan kijken en er worden ook erg veel buitenlandse kentekens binnengebracht waar belastingmensen bij komen staan. Ook oostblokkers komen aan de beurt.
zeeuw (11-4-2015 om 14:30)
ik kan alleen maar zeggen hulde, kleed ze maar uit , ik moet ook belasting betalen
liesbeth (11-4-2015 om 14:00)
knap gedaan 4000 eurie verdient voor de politie en wat zou deze actie ze gekost hebben ????????????
Jan (11-4-2015 om 12:59)
Kijk zo gaan wij met onze Nederlandse burger om ,maar kom je uit Roemenië dan mag je 2.5 miljoen of meer achter over drukken en daar wordt niet meer naar gekeken ze weten ook bij de belastingen dat ze daar bot vangen en niets meer te halen is ,dus dan hun eigen volk maar tot het bot villen en we betalen toch wel en accepteren het ook nog eens ,het wordt tijd dat we eens tegen gas gaan geven in plaats alles maar accepteren .
Pieter (11-4-2015 om 12:18)
4000€ die geen gevaar opleveren innen en voertuigen die niet aan de wet- en regelgeving voldoen (dus gevaarlijk) laten rijden i.v.m een CAO-acties . Deze mensen hebben onder eed gezworen de wet te handhaven.
Dre (11-4-2015 om 10:28)
@k wat moeten ze dan doen. Het werk neerleggen mag niet en dit zou pas echt schadelijk zijn. En uw beredenering is krom, en misschien is het mogelijk om een niet overal wat van te vinden en met woorden als debiel te reageren? Dat zouden velen op prijs stellen.
Cookie-instellingen beheren