Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 48 km

Agent gekrabd en beledigd in Vlissingen

Toegevoegd: 11-04-2015, 12.12 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een agent die zaterdag naar aanleiding van een melding van geluidsoverlast polshoogte ging nemen aan de Kasteelstraat in Vlissingen is gekrabd en beledigd. Een 23-jarige vrouw uit Oost-Souburg is hier voor aangehouden.

Agenten kwam rond 0.10 uur aan bij een woning aan de Kasteelstraat. In de woning waren acht personen aanwezig die dronken en luidruchtig waren. De 23-jarige verdachte begon de agenten uit te schelden. In eerste instantie werd ze door de dienders genegeerd.

Toen de rust was wedergekeerd gingen de agenten naar buiten. De vrouw kwam ze achterna en begon ze opnieuw te beledigen. Ze is vervolgens aangehouden. Daarbij stribbelde ze flink tegen en krabde ze een agent. Ze is afgevoerd en vastgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bezem (12-4-2015 om 11:05)
Het zal je dochter maar zijn. Ouders ook nu heb je nog invloeden op je kinderen
Huisvrouw (11-4-2015 om 22:22)
Een dronken vrouw die agent krabbelt, is wel een katje die je niet zonder handschoen kan pakken! Of die vrouw heeft naast alcohol ook nog wat gebruikt wat agressief gedrag of hysterisch uiting kan vertonen! Ze mag best afkoeling krijgen in een isoleercelletje zodat ze na mag denken over haar kinderachtige gedrag!
vlissinger (11-4-2015 om 17:45)
En dat wordt straks het voorbeeld voor haar kinderen? Ik zou zeggen straffen misschien leert ze ervan . En niet zomaar een taakstraf.
zeeuws meisje (11-4-2015 om 13:38)
Zo stoere meid! Wat zou ze krijgen? een waarschuwing of boete voor dit een agent aan te doen.
Middelburger (11-4-2015 om 12:30)
Twee berichten die dezelfde strekking hebben. In Nederland zijn we destijds doorgeschoten met de leuze "de politie is je vriend". Als je in b.v. Amerika dit zou doen dan kom je daar niet zomaar mee weg. Je gaat linea recta de gevangenis in en zeer waarschijnlijk niet zonder blauwe plekken. Dit soort loosers moet je hard aanpakken want zij kennen geen enkel respect voor anderen.
Cookie-instellingen beheren