Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Politie zoekt getuigen ongeval A58

Toegevoegd: 11-04-2015, 19.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Op de A58 tussen afrit De Poel bij Goes en afrit Heinkenszand is een 25-jarige vrouw uit Oost-Souburg van de weg afgeraakt nadat een bestuurder van een zwarte Volkswagen Golf haar verschillende malen gehinderd had.

De vrouw reed vrijdag rond 17.20 uur bij knooppunt De Poel de snelweg op, in de richting van Vlissingen. Toen ze in wilde voegen, kwam de zwart Golf vanaf de linkerrijbaan de rechterrijbaan opgereden. De vrouw moest daarop afremmen en werd door de bestuurder en zijn bijrijdster begroet met een opgestoken middelvinger. Vervolgens bleef de man hinderlijk langzaam voor haar rijden.

Toen ze hem na enige tijd wilde inhalen, kwam de Golf vermoedelijk naar links, waardoor de vrouw schrok en met haar auto de vangrail in de middenberm raakte. Daarbij schoof het voertuig over de snelweg en belandde op de vluchtstrook aan de rechterzijde van de weg.

De bestuurder van de Golf is doorgereden. De vrouw bleef ongedeerd, haar auto raakte echter wel beschadigd. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daisy (15-4-2015 om 13:06)
Sorry hoor, maar die afrit is ook een crime! Al die domme invoegers denken dat ze met 80 km per uur direct, DIRECT naar de meest linkse baan kunnen komen omdat er een vrachtwagen of langzamere mensen rijden, nou IK rijd daar 120/130!!!!! Dus ik moet vol op de rem voor mensen die ik expres de ruimte geef op die rechtse baan, omdat ze niet even achter die anderen willen zitten en meteen doorschieten naar links! Heel gevaarlijk daar en het is elke dag hetzelfde! Laten ze maar veel blikken verkeersagenten in onherkenbare auto's de A58 opsturen, want het word steeds gekker!
Leonardo (12-4-2015 om 21:51)
Schaf een dashcam aan, een camera op dashboord die opneemt wanneer je rijd. In Rusland is dit vaak verplicht voor de verzekering.
AK (12-4-2015 om 17:21)
@ weggebruiker: je kunt geen foto maken van die nummerplaat want dan ben je niet handsfree aan het bellen en dat is strafbaar he? ;-)
@weggebruiker (12-4-2015 om 17:05)
Bassie, hoe moet ze een foto maken of iets noteren tijdens het rijden? Hang overal maar camera's op en hou op met huilen over privacy allemaal.
jaapverkeer (12-4-2015 om 14:22)
Een foto maken van het kenteken.... met 120km/u handsfree? Let op we lezen maar 1 versie. Tegenwoordig is behalve dat onbeschofte middelvingergedrag, het oprijden van een snelweg bij velen ook een drama. Het lijkt alsof mensen leren dat je recht hebt in te voegen wanneer je richtingaanwijzer aanstaat -idem bij inhalen- maar dat is echt niet zo, eerst overtuigd zijn dat het veilig kan. Een ander "straffen" slaat natuurlijk ook nergens op.
Honda (12-4-2015 om 13:54)
Kaas: je zeurt, bij invoegstroken heb je tegenwoordig een verbod om weer naar rechts te gaan (doorgetrokken streep), de vrouw had kennelijk de ruimte om in te voegen en de Golf maakte een artikel 5 overtreding, nog los van zijn gedrag. Voeg daarbij het dreigen naar links te gaan toen mevrouw passeerde, nog een artikel 5: invorderen rijbewijs! Ik mag niet zeggen dat ik het type auto en het gedrag koppel aan een bepaalde leeftijdsgroep, al dan niet etnisch.
Cookie-instellingen beheren