Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterdief dreigt met mes Middelburg

Toegevoegd: 13-04-2015, 10.25 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zondag een 17-jarige Middelburger opgepakt die even daarvoor onder bedreiging van een mes de scooter had gestolen van een 16-jarige Vlissinger.

De twee jongens zijn bekenden van elkaar. Het slachtoffer had eerder die dag met een vriend afgesproken in de Kanteel te gaan sleutelen aan de scooter. De verdachte sloot zich even later bij hen aan en begon de jongens te bedreigen. Hij eiste daarbij dat de Vlissinger zijn scooter zou afgeven.

Toen de jongen daaraan geen gehoor gaf trok de Middelburger rond 13.50 uur een mes en ging er met de tweewieler vandoor. Omdat de dief een bekende was van de verdachte was het voor agenten eenvoudig de jongen op te sporen. Hij is rond 14.15 uur in zijn woning aangehouden en vastgezet.

De scooter is nog niet terecht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
betweter (22-4-2015 om 12:04)
Ze zouden de ouders vast moeten zetten ipv die gasten,dan zou het gauw zijn afgelopen met die kwajongens streken.
jan (13-4-2015 om 15:23)
En zeker een poosje goed vastzetten, dat hij z'n daad niet op stel en sprong vergeet ! En: welke opvoeding heeft dat snotjoch genoten ? Z'n ouders toch maar weer eens eventjes op de feiten van "ouderlijk gezag" wijzen !
Cookie-instellingen beheren