Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Identiteit slachtoffers Philipsdam bekend

Toegevoegd: 15-04-2015, 14.26 uur
Door: Rolf de Feijter

BRUINISSE - De identiteit van de twee mensen die dinsdag om het leven kwamen op de Philipsdam tussen Bruinisse en Sint Philipsland is bekend. Het gaat om een 83-jarige man en een 61-jarige vrouw, beiden uit Bergen op Zoom.

Het ongeval vond plaats rond 10.55 uur op de Philipsdam tussen Bruinisse en Sint-Philipsland. De auto waarin de twee slachtoffers reden kwam in een bocht door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. De auto kwam frontaal in aanrijding met een vrachtwagen die uit de richting van Bruinisse kwam. De 24-jarige vrachtwagenchauffeur uit Zevenbergen bleef ongedeerd. Een 24-jarige bestuurder uit Zwartewaal van een andere personenauto raakte gewond. Hij werd overgebracht naar een ziekenhuis.

Verkeersongevallenanalisten deden uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Philipsdam was uren lang in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

Zie ook:
Twee doden ongeluk Philipsdam Bruinisse   (14-04-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (15-4-2015 om 19:26)
Ik kom daar wel regelmatig het uitzicht van de weg is goed ik vermoed dat de bestuurder van die luxe auto toch wat overkomen is waardoor de auto na de bocht op de onjuiste weg helft is gekomen.heel veel sterkte voor de nabestaande
Cookie-instellingen beheren