Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Duo opgepakt om tassen met henneptoppen

Toegevoegd: 19-04-2015, 02.01 uur
Door: Rolf de Feijter

WISSENKERKE - Zaterdagmiddag werden op de Dorpsweg in Wissenkerke twee mannen aangehouden. Agenten vonden in een tuin ruim vijf kilogram henneptoppen.

Zaterdagmorgen kreeg de politiemeldkamer een melding van een verdachte auto in Wissenkerke. Rond 12.00 uur troffen agenten de witte bestelbus aan. Deze stond in de buurt van een huis. Toen de agenten informeerden bij de bewoner bleek dat in de tuin enkele tassen stonden met onder andere een flinke hoeveelheid henneptoppen.

Rond 12.15 uur kwam een personenauto aanrijden met daarin twee mannen. Ze kwamen de bestelbus ophalen. De mannen werden aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht. Het gaat om een 48-jarige man uit Den Haag en een 45-jarige man uit Breda.

De bestelbus is door een bergingsbedrijf weggetakeld en voor verder onderzoek naar hetzelfde politiebureau gebracht. Ook de personenauto werd voor onderzoek hier naar toe gebracht. De hennep werd in beslag genomen. De mannen kregen zaterdagavond te horen dat ze langer vast blijven zitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
oudere (19-4-2015 om 12:03)
Gewoon vrij maken die handel, hennep is zó goed als bloeddruk verlagend middel en ook als slaapmiddel, ik gebruik het al jaren. Voor teelt om geld te verdienen, zeker in grote hoeveelheden, dat moet wel verboden blijven. Maar 3 tot 6 plantjes moet kunnen. Google eens bij youtube wat je allemaal kunt doen met hennep planten, zelfs kanker kan er genezen door worden.... papier kun je er van maken, zelfs kleding etc.etc. Mensen word toch wakker!!!
Ronald (19-4-2015 om 11:18)
Weer goed werk van de politie, zo sluit het net rond de de illegale teelt en de daar aan vast hangende criminaliteit zich steeds verder. Helemaal uitroeien, dat zal helaas wel nooit lukken maar de lui, die puur voor het winstbejag kweken worden de laatste tijd toch steeds meer opgerold en dat is een goede zaak.
alfons (19-4-2015 om 09:33)
Weer drugs. Criminaliteit loont in Nederland, want straks komen ze met een ander busje de drugs wel halen. Geen probleem.
Cookie-instellingen beheren