Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Jonge Middelburgers vast om inbraakpoging

Toegevoegd: 19-04-2015, 11.49 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Zaterdagmiddag zijn door de politie in de Meanderhof in Middelburg twee jongens aangehouden.

Rond 16.10 uur kreeg de politiemeldkamer een melding van een poging tot inbraak in een woning aan de Buitenhove. De getuige gaf een signalement van de twee daders door. Agenten zagen in de Meanderhof twee jongens, die beiden aan dit signalement voldeden. Ze werden aangehouden. Het gaat om twee jongens uit Middelburg van 16 en 17 jaar.

De jongens zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht. Daar is van hen een verklaring opgenomen en kregen ze te horen dat ze langer moeten blijven. De bewoonster van de woning aan de Buitenhove deed zaterdagmiddag aangifte van de poging tot woninginbraak. Dit feit moet vermoedelijk gezocht worden in de relationele sfeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (20-4-2015 om 16:36)
Ik had een klein foutje gemaakt in de tekst! Ik schreef tekenlijst maar moest zijn taakstraffen zijn! Jongeren die de taakstraffen krijgen worden vaak met goed gedrag vrij gelaten!
Middelburger (19-4-2015 om 14:44)
Maar goed dat tegenwoordig ook pubers aan gepakt worden voor diverse misdrijven! Want dat kan niet ongestraft blijven! Meeste keren worden jongelui naar de stichting Halt geplaatst en tekenstraf erbij gerekend maar nu is er eindelijk erkenning dat dit soort straffen te laag is voor hardere aanpak! Het beloningssysteem is niet meer van deze tijd!
Cookie-instellingen beheren